Fa'amatalaga su'esu'e o fale compressor

O le vevela o le lalolagi ma le kasa oona o se popolega tele.Ina ia fa'aitiitia nei fa'apogai, o lo'o iai le aga'i atu i le lalolagi e fa'amama ai le malosi.

E lua compressors ma lua soʻotaga eseese, o le soʻotaga muamua ma se kesi turbine ma le lona lua sosoʻotaʻi ma se afi eletise, o le kesi kesi galuega e ala i le mu o le suauu kesi e mafua ai le kasa kasa ma le pisapisao filogia, e ese mai lena, le afi eletise. e le fa'aleagaina e pei o le turbine, o le mafua'aga lea na matou faia ai se su'esu'ega fa'atusatusa i le va o le pisapisao e fa'atupuina e le turbo-compressor ma le fa'atupuina e le afi-compressor.

O nei masini mulimuli o loʻo i totonu o faʻapogai muamua e mafua ai le faʻafitauli o le pisapisao o fale gaosi oloa, e tele suʻesuʻega na faia i le lalolagi e togafitia ai le faʻafitauli o le pisa o pisinisi.

E tele mafua'aga o le pisapisao e mafai ona iloagofie i le turbo compressor system:

- E manino lava o se vaega itiiti o lenei malosi ua liua i se malosi leo, e mafai ona faʻasalalau i totonu o le tino atoa ma faʻaalia e pei o le pisa, ma o le vibration o le tino e mafai foi ona saofagā i le gaosiga o le pisa.

- Le gatete o vaega o le compressor poʻo luga ona o fesuiaiga o le mamafa e gaosia i totonu o le vai.

- O le rotors le paleni, o le oloina o le au, o le vaeluaga o paipa vibrating.

 

Fa'asinomaga

Nur Indrianti, Nandyan Banyu Biru, ma Tri Wibawa, Le atinaʻeina o le paʻu o le paʻu o le compressor i totonu o le nofoaga faʻapotopotoga (Case study of PT Jawa Furni Lestari), 13th Global Conference on Sustainable Manufacturing - Decoupling Growth from Resource Use, Procedia CIRP 40 ( 2016 ) , Itulau 705

Zannin PHT, Engel MS, Fiedler PEK, Bunn F. Faʻamatalaga o le leo o le siosiomaga Faʻavae i luga o fuataga o le pisa, faʻafanua leo ma faʻatalanoaga: o se suʻesuʻega suʻesuʻega i se iunivesite Campus i Pasila.A'ai 2013;31 Itulau 317–27.


Taimi meli: Mati-23-2022

Auina mai lau savali ia i matou: